Uebler fietsdragers | best geteste fietsdrager | erkende dealer voor Uebler !
0
Winkelwagen
€ 0,00
over-Uebler

 

TRADITIE EN INNOVATIE

Al 50 jaar ontwikkelt en produceert Uebler GmbH hoogwaardige autoaccessoires voor de gespecialiseerde handel en auto-industrie. In januari 1965 door Erich Uebler opgericht, start het bedrijf met de fabricage van sleepogen en –kabels. Daarop volgden sleepogen, bescherm- / scheidingsroosters, montagerollers, oprijplanken en tenslotte fietsendragers.

EERSTEKLAS PRODUCTENSPECTRUM

Klaus Uebler drukte al in 1993 een beslissende stempel op het huidige productenscala. Toen werd de eerste fietsendrager voor de trekhaak op de markt gebracht en werd de samenwerking met de speciaalzaken voor voertuigonderdelen en fietsen in belangrijke mate uitgebreid. Uebler ontwikkelt sindsdien een breed spectrum van fietsendragers. Uebler hoort bij de meest innovatieve aanbieders van moderne fietsendragers met maximale 

aanspraken op productiekwaliteit en productergonomie. Het ISO 9001:2008 gecertificeerde bedrijf produceert op duurzame wijze producten “Made in Germany” op de locatie in Forchheim. De hoge kwaliteit wordt duidelijk onderstreept door een garantie van 3 jaar.

HOOGWAARDIGE VASTE KLANTEN

Tot de vaste klanten van Uebler GmbH behoren momenteel, naast de gespecialiseerde handel, talrijke vooraanstaande autofabrikanten zoals BMW, Kia, Mercedes, Mitsubishi, Opel, Seat, Skoda Toyota en Volkswagen. Uebler wordt vaak met deze partners verbonden door meer dan louter een verkooprelatie. In haar streven naar continue, technologische vooruitgang onderhoudt Uebler nauwe, op de desbetreffende autofabrikant afgestemde ontwikkelingsrelaties.

ADHESIEBETUIGING AAN DE LOCATIE DUITSLAND

De productie vond aanvankelijk plaats in het Beierse Möhrendorf bij Erlangen. De locatie groeide door in vier uitbouwfasen en werd bovendien continu gemoderniseerd. Begin 2005 volgde de volgende stap: de oprichting van de nieuwe locatie Forchheim. Hier ontstond een volledig nieuwe productie met administratie – momenteel de nieuwe hoofdzetel van het bedrijf – van waaruit in volledige omvang wordt voorzien in de in decennia gegroeide vraag – in Duitsland

en in geheel Europa. Hiermee waarborgt Uebler een constant hoge productkwaliteit en betuigt het tegelijkertijd duidelijk adhesie aan de locatie Duitsland. Uebler levert hiermee onder meer een actieve bijdrage aan het behoud en het veiligstellen van werkplekken in de regio.

MEERVOUDIGE TESTWINNAAR

Uebler overtuigt niet alleen zijn klanten, maar is ook bij de meeste producttesten als winnaar uit de bus gekomen. Een totaal van 49 testoverwinningen sinds  2011 is een uitstekend percentage.

Cruciaal voor deze zeer goede beoordelingen zijn de normen die Uebler heeft gesteld op het gebied van gebruiksgemak, technisch moderne oplossingen, kwaliteitsnormen en vooral veiligheid. De behoeften van de klanten staan daarbij steeds centraal. 
Over ons

Wij zijn een erkende dealer van het merk Uebler fietsendragers
en dit sinds 2009. 
Voor het complete gamma en onderdelen kan U altijd bij ons terecht.
Ook onderhoud en herstelling van uw Uebler fietsdrager is geen probleem.
Correcte na service en advies is dan ook ons motto.

Beoordeling

  • Officiel erkende Dealer Uebler
  • Correcte Na-Service
  • Snelle Levering
  • Eigen Winkel In Antwerpen
  • Veilige Betaling Online
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.